Kinepraktijk Van de Vel staat garant voor onderstaande aspecten in verband met je behandelingen.

  • Continue bijscholingen over analyses van klachten, pathologieën, houdings- en bewegingsanalyses, de werking van het neurologisch systeem en de stappen van weefselherstel is waar mijn vrije tijd zich mee vult.

Deze kennis toepassen op patiënten is een ware puzzel, een die mij nooit zal vervelen. De kennis van sportkinesitherapie laat me toe je nog extra oefeningen mee te geven, die werken op de cruciale plekken die we uit je analyse hebben gehaald.

  • het verhaal van de patiënt

Analyses uitvoeren en bepalende factoren vinden zijn belangrijk, maar ze betekenen niets zonder het verhaal van de patiënt. Daarom vind ik een uitgebreid startgesprek noodzakelijk, de eerste sessie zal daardoor vaak iets langer duren.

  • De manuele technieken

Deze zijn up to date met de laatste wetenschappelijke literatuur om risico’s te minimaliseren en effect te maximaliseren.

  • Oefeningen

Er zijn steeds oefeningen voorzien op het einde van elke sessie. Ik geraak niet aan bepaalde weefsels met enkel op je huid te werken, oefeningen doen je bloed sneller stromen en dit kan weefselherstel bevorderen. Deze oefeningen doe je thuis, desnoods met een oefenschema.

  • Uitleg

Alle vragen zijn welkom en ik zal u op de hoogte houden of ik vind of het letsel correct herstelt of ik anders verwacht had. U vertelt wat u voelt, ik vertel u wat ik denk en wat ik denk er zal/moet gebeuren

 

Interesse, kijk zeker op de Blog!

Voor een afspraak of meer informatie : 04/99.41.36.54

 

Kinesist Thomas Van de Vel – Boswijk 7 2520 Ranst